Edwoard 97 Posted June 23, 2020 Hello comunitate, Dat fiind faptul ca serverul are o anumita vechime iar unii jucatori au apucat deja sa faca un level maricel, am dechis sa oferim un mic boost jucatorilor noi. Asadar, daca ai sub nivel 3 si vrei sa te joci la paint, sa iei licenta de arme, sa primesti un mic 'boost', lasa un reply dupa urmatorul model mai jos: Nick server: Cum ai aflat de Heroic: Dupa ce ati postat, folositi comanda [/report] in joc si asteptati un Admin 4+ sa va ofere nivelul. Multumim ca sunteti alaturi de noi, va asteptam pe server! 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
KaufeNN 16 Posted June 23, 2020 (edited) Nick server: KaufeNN Cum ai aflat de Heroic: De pe facebook ! @ Edwoard - Rezolvat Edited June 23, 2020 by Edwoard Rezolvat 1 Share this post Link to post Share on other sites
Craveti[] 1 Posted June 29, 2020 Nick server: CravetiCum ai aflat de Heroic: De pe facebook. 1 Share this post Link to post Share on other sites
xProGeo 1 Posted June 29, 2020 On 6/23/2020 at 5:52 PM, Edwoard said: Hello comunitate, Dat fiind faptul ca serverul are o anumita vechime iar unii jucatori au apucat deja sa faca un level maricel, am dechis sa oferim un mic boost jucatorilor noi. Asadar, daca ai sub nivel 3 si vrei sa te joci la paint, sa iei licenta de arme, sa primesti un mic 'boost', lasa un reply dupa urmatorul model mai jos: Nick server: Cum ai aflat de Heroic: Dupa ce ati postat, folositi comanda [/report] in joc si asteptati un Admin 4+ sa va ofere nivelul. Multumim ca sunteti alaturi de noi, va asteptam pe server! Nick server: xProGeoCum ai aflat de Heroic:De pe Facebook 1 Share this post Link to post Share on other sites
CliffStevie 1 Posted July 8, 2020 Nick: CliffStevie Am aflat de pe fostul forum .. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Edward 2 Posted September 10, 2020 Nick: Edward Am aflat de pe fostul forum 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jigale 16 Posted October 9, 2020 Nick: Jigale Am aflat de la cumetrii mei Share this post Link to post Share on other sites
Clifford 0 Posted October 14, 2020 (edited) Nick: Clifford Am aflat de pe cod ca mi-a aparut ultimele servere pe care l-am folosit. Edited October 14, 2020 by Clifford Share this post Link to post Share on other sites