Jump to content

Sevraj

Administrator
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Sevraj last won the day on December 26 2020

Sevraj had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About Sevraj

Recent Profile Visitors

271 profile views
 1. Sunteti asteptati toti in fata LSPD in intervalul orar 18:30-19:30 sa va primiti cadourile de la mosul.
 2. Mama ce calde imi dai... @ Anulot , ca tot esti pe fapta cu noi
 3. Nu. @ Zergyu nu stiam ce poza sa pun, ca aia cu tigaia nu prea mai are haz.
 4. Nu am cu cine, te mint io... @ PlasticTube
 5. Sevraj

  Sugestie fuziune

  Avand in vedere anuntul ce urmeaza sa-l fac, voi inchide acest topic.
 6. Sevraj

  Sugestie fuziune

  O fuziune presupune un risc foarte mare de ambele parti, 90% din cei dispusi sa faca fuziune vor sa mergem noi cu jucatorii la ei (adica practic impingem jucatorii sa mearga pe un server pe care avem 10% control, maxim doar admin 6 in joc, lucru ce se poate scoate oricand) iar asta nu este o optiune. O optiune ar fi intr-o fuziune sa vina cealalta parte cu jucatorii la noi, dar la fel intervine problema de mai sus, toti se gandesc la lucrul asta, pentru ca este un risc. Si niciodata un server cu 30 de jucatori nu o sa faca fuziune cu unul de 20, mergand staff+ cei 30 de jucatori pe serverul de 20. Sunt mai multe chestii la mijloc aici, am incercat in trecut doar o colaborare cu cei ce se ofereau sa ajute si am ajuns sa ne trezim cu tot serverul banat, etc. Va asigur ca nimeni nu vrea sa renunte sau nu prezinta lipsa de interes, insa asteptam sugestii de promovare a serverului, poate noi am imbatranit si nu mai stim atat de bine cum merg lucrurile
 7. Comunitatea heroic.ro este mandra sa va anunte ca incepand de astazi este sponsor oficial pentru echipa Aggressivity Gaming de Dota 2! Pe langa canalele oficiale de stream, veti putea urmari activitatea si evolutia echipei Aggressivity Gaming si pe forum, unde, de asemenea vom organiza evenimente si giveaway-uri speciale impreuna cu echipa de Dota 2. Line-up-ul echipei este format din 5+1 (titulari + rezerva) dupa cum urmeaza: Mihnea George - 22 ani - Pozitie in game: Middle Matei Ionut - 26 ani - Pozitie in game: Carry Tawfik Marius - 21 ani - Hard Support Vlad Marcu - 23 ani - Support Hameed Amir - 26 ani - Support Wafi Ahmed - 21 ani - Offlane Le dorim mult succes noilor colaboratori din Aggressivity Gaming!
 8. Topic destinat tuturor discutiilor in limita bunului simt.
 9. Aici este locul unde poți raporta un bug găsit pe serverul nostru de SA-MP! Raportează problema cât mai detaliat cu lux de amănunte încât să ajuți staff-ul să găsească problema într-un mod cât mai eficient și rapid! Raportarea bugurilor are ca efect un gameplay cât mai plăcut pentru toată lumea. Poți face și tu parte din categoria oamenilor care ajută la asta printr-un post aici spunându-ne ce bug ai găsit pe server în ultimul timp!
×
×
 • Create New...